NVM Makelaar nodig in Driebergen-Rijsenburg

Als u op zoek bent naar de voordeligste NVM makelaar in Driebergen-Rijsenburg dan bent u hier aan het goede adres. NVM Makelaar Amersfoort is namelijk werkzaam in de hele provincie Utrecht en het westelijk deel van de Veluwe.

Ook in Driebergen-Rijsenburg kunt u profiteren van de volledige NVM diensten voor een vast 'all in' tarief ongeacht de waarde van het onroerend goed. Hieronder in het kort de NVM makelaars diensten die wij aanbieden.

Aankoop

Aankoopbegeleiding voor een woning in Driebergen-Rijsenburg door een NVM makelaar met de volledige traditionele dienstverlening voor een vast 'all in' tarief van € 1.750,- ongeacht de aankoop en/of vraagprijs van de woning.

Verkoop

Uw woning in Driebergen-Rijsenburg verkopen door een NVM makelaar met de volledige traditionele dienstverlening voor een vast 'all in' tarief van € 3.500,- ongeacht de verkoop en/of vraagprijs van de woning.

Taxatie

Een taxatie in Driebergen-Rijsenburg door een NVM taxateur voor een vast 'all in' tarief van € 275,- ongeacht de getaxeerde waarde.