Over ons

Wat is Kwaliteits Makelaar Amersfoort en hoe werkt het?

Werkgebied

Kwaliteits Makelaar Amersfoort is een initiatief van NVM makelaar Woonaccent met een kantoor in Amersfoort. Wij richten ons echter op de ruime regio provincie Utrecht en het westelijke deel van de Veluwe.

Kantoor Amersfoort
Bergenboulevard 2
Postbus 2163
3800 CD  AMERSFOORT

Vaste tarieven

Wij bieden de traditionele NVM makelaars diensten aan voor een voordelig vast 'all in' bedrag. We beschikken over 3 woningmakelaars en 1 bedrijfsmakelaar.

Om de tarieven voor onze NVM diensten zo laag mogelijk te houden willen we alles digitaal via internet laten verlopen. Daarom verloopt het eerste contact ook altijd via het contactformulier op onze website. Uiteraard zal de NVM makelaar zo snel mogelijk (in principe dezelfde dag) telefonisch contact met u opnemen zodra u het contactformulier heeft ingevuld en verstuurd.

Het invullen van het aanvraagformulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Kenmerken

De kenmerken van NVM Makelaar Amersfoort op een rij:

Contact met een NVM makelaar?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier. Het invullen van het aanvraagformulier is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij zeer zorgvuldig mee om. Meer hierover leest u in ons privacybeleid.