NVM Makelaar nodig in Leidschendam-Voorburg

Als u op zoek bent naar de voordeligste NVM makelaar in Leidschendam-Voorburg dan bent u hier aan het goede adres. NVM Makelaar Amersfoort is namelijk werkzaam in de hele provincie Utrecht en het westelijk deel van de Veluwe.

Ook in Leidschendam-Voorburg kunt u profiteren van de volledige NVM diensten voor een vast 'all in' tarief ongeacht de waarde van het onroerend goed. Hieronder in het kort de NVM makelaars diensten die wij aanbieden.

Aankoop

Aankoopbegeleiding voor een woning in Leidschendam-Voorburg door een NVM makelaar met de volledige traditionele dienstverlening voor een vast 'all in' tarief van € 2.000,- ongeacht de aankoop en/of vraagprijs van de woning.

Verkoop

Uw woning in Leidschendam-Voorburg verkopen door een NVM makelaar met de volledige traditionele dienstverlening voor een vast 'all in' tarief van € 2.000,- ongeacht de verkoop en/of vraagprijs van de woning.

Taxatie

Een taxatie in Leidschendam-Voorburg door een NVM taxateur voor een vast 'all in' tarief van € 275,- ongeacht de getaxeerde waarde.